Nädala menüü
24.-28. MÄRTS
ESMASPÄEV 24. MÄRTS
Kartuli-makaronisupp, leib,
jogurtitarretis keedisega,
piim, keefir, vesi, puuvili
TEISIPÄEV 25. MÄRTS
Kanakaste kartuliga, porgandisalat,
leib, piim (Pria), keefir, vesi, puuvili
KOLMAPÄEV 26. MÄRTS
Külasupp, hapukoor, leib,
kissell vahukoorega,
piim, keefir, vesi
puuvili pirn (Pria)
NELJAPÄEV 27. MÄRTS
Viiner, kartul, külmkaste,
värskekapsasalat, leib,
piim, keefir, vesi, puuvili
REEDE 28. MÄRTS
Makaron-hakklihaga, ketšup,
leib, kurgi-tomatisalat, piim,
keefir, vesi, puuvili
31. MÄRTS- 4. APRILL
ESMASPÄEV 31. MÄRTS
Borš hapukoorega, leib,
kissell maisihelvestega,
piim, keefir, vesi, puuvili
TEISIPÄEV 01. APRILL
Sealiha magushapus kastmes,
kartul, värskekapsasalat,
piim (Pria), keefir, vesi, puuvili
KOLMAPÄEV 02. APRILL
Frikadellisupp, leib,
kama-banaani-kohupiimavaht
marjadega, piim, keefir, vesi,
puuvili pirn (Pria)
NELJAPÄEV 03. APRILL
Hakklihakaste kartulipudruga,
marineeritud kurk, leib, piim,
keefir, vesi, puuvili
REEDE 04. APRILL
Pilaff sealihaga, ketšup, leib,
kurgi-tomatisalat, piim, keefir,
vesi, puuvili
24.-28. MÄRTS
ESMASPÄEV 24. MÄRTS
Kartuli-makaronisupp, leib,
jogurtitarretis keedisega,
piim, keefir, vesi, puuvili
TEISIPÄEV 25. MÄRTS
Kanakaste kartuliga, porgandisalat,
leib, piim (Pria), keefir, vesi, puuvili
KOLMAPÄEV 26. MÄRTS
Külasupp, hapukoor, leib,
kissell vahukoorega,
piim, keefir, vesi
puuvili pirn (Pria)
NELJAPÄEV 27. MÄRTS
Viiner, kartul, külmkaste,
värskekapsasalat, leib,
piim, keefir, vesi, puuvili
REEDE 28. MÄRTS
Makaron-hakklihaga, ketšup,
leib, kurgi-tomatisalat, piim,
keefir, vesi, puuvili
31. MÄRTS- 4. APRILL
ESMASPÄEV 31. MÄRTS
Borš hapukoorega, leib,
kissell maisihelvestega,
piim, keefir, vesi, puuvili
TEISIPÄEV 01. APRILL
Sealiha magushapus kastmes,
kartul, värskekapsasalat,
piim (Pria), keefir, vesi, puuvili
KOLMAPÄEV 02. APRILL
Frikadellisupp, leib,
kama-banaani-kohupiimavaht
marjadega, piim, keefir, vesi,
puuvili pirn (Pria)
NELJAPÄEV 03. APRILL
Hakklihakaste kartulipudruga,
marineeritud kurk, leib, piim,
keefir, vesi, puuvili
REEDE 04. APRILL
Pilaff sealihaga, ketšup, leib,
kurgi-tomatisalat, piim, keefir,
vesi, puuvili