16.-20. APRILL

ESMASPÄEV 16. APRILL
Seljanka hapukoorega 330/30 gr. leib 40 gr.
jogurtitarretis keedisega 200/30 gr.
piim, keefir (Pria) sai, sepik, vesi

TEISIPÄEV 17. APRILL
Kurzemestroganov kartulitega 150/200 gr.
värskekapsa-paprikasalat 60 gr.leib 40 gr.
piim, keefir(Pria) sidrunivesi, sai, sepik

KOLMAPÄEV 18. APRILL
Rassolnik hapukoorega 330/30 gr. leib 40 gr.
pannkook keedisega 120/30 gr. piim (Pria)
sai, sepik, vesi, keefir (Pria)

NELJAPÄEV 19. APRILL
Kanakaste kartulitega 150/200 gr.
porgandisalat 60 gr. leib 40 gr.
piim, keefir (Pria) sidrunivesi, sai, sepik
puuvili õun (Pria)

REEDE 20. APRILL
Makaron-hakklihaga 330 gr. ketšup 30 gr.
leib 40 gr. kurgi-tomatisalat hapukoorega 60 gr.
piim, keefir (Pria), sidrunivesi, sai, sepik
puuvili pirn (Pria)